Teammanager Internationale Farmaceutische Industrie over het Expertisecentrum DNLA Nederland:

‘Het gesprek met een ervaren coach gaf hier veel inzicht in’

Ervaring met DNLA-MANAGEMENT

Het doen van de module Integrerend Leiding Geven heeft mij veel opgeleverd.

Ten eerste heeft het mij opnieuw bevestigd in wie ik ben en wat ik kan. Ik heb leidinggevende kwaliteiten en ben een ondernemer. Diep in mijn wezen weet ik dit, maar ‘luister’ nog wel eens naar ‘andere stemmen. DNLA heeft mij geholpen meer in balans te denken over wat ik kan en wie ik ben als teamleider.

Ten tweede ben ik door deze module gaan zien op welke punten ik kan ontwikkelen. Belangrijker echter dan het ontdekken van deze punten, was het coachingsgesprek over deze ontdekking na afloop van de test. Dit gesprek maakte mij duidelijk dat deze ontwikkelpunten sterk te maken hebben met hoe ik denk over mezelf. Een van mijn overtuigingen is ‘ik ben niet goed genoeg.’ Deze overtuiging blijkt invloed te hebben op verschillende kwaliteiten van leidinggeven (o.a. gezag, zelfvertrouwen, conflictgedrag). Het gesprek met een ervaren coach gaf hier veel inzicht in.

Ten derde, één van de ‘eindproducten’ van de module is een Ontwikkelingsplan. Dit is een heel goed handvat om regelmatig mijn ontwikkelpunten als leidinggevende te evalueren, aan te scherpen en/ of bij te stellen.

Teammanager, 56 jaar

Copyright: Expertisecentrum DNLA Nederland 2020 - 2024  |  Disclaimer
Design & development by: Timeless Design