Kosten DNLA opleidingen en certificering

Deze variëren mee met de gekozen maatwerkoplossing. Ter indicatie: bij drie deelnemers die een opleiding tot DNLA-adviseur module sociale competenties volgen binnen en op locatie van de eigen instelling geldt een opleidingsduur van drie-en-een-halve dag en per deelnemer voor 2020 een prijs van € 2.320 exclusief btw. Daarboven komen de kosten van het eigen DNLA-ontwikkelassessment en de vragenlijsten van de oefenkandidaten. Bij grotere aantallen deelnemers kunnen reducties worden gegeven.

Verplichtingen en ondersteuning

De DNLA- adviseurs en coaches dienen jaarlijks minimaal tien resultaatbesprekingen DNLA sociale competenties of management te houden, anders verliest hij of zij de bevoegdheid als coach of adviseur.

Zij dienen zich daarnaast te conformeren aan de gedragsregels en richtlijnen zoals deze door VOV Consultancy zijn vastgelegd.

Omgekeerd mogen de DNLA-adviseurs en DNLA-coaches rekenen op ondersteuning bij marketing en acquisitie, de leverplicht van vragenlijsten, de doorontwikkeling van DNLA in de Nederlandse markt, scholing en bijscholing. De contactgegevens van de DNLA- adviseurs, -coaches en DNLA-adviseurs personeelsbalans zullen na persoonlijke toestemming worden vermeld op de website van VOV Consultancy. Indien passend krijgt DNLA een prominente plek op de eigen website van de adviseur, of het bureau waar deze voor werkt.

De DNLA-coaches en adviseurs kunnen aanvullend gebruik maken van een persoonlijk jaarlijks DNLA- evaluatieonderzoek sociale competenties voor een bedrag van € 175, excl. btw.  Onderdeel hiervan is een gecomprimeerde resultaatbespreking, al dan niet telefonisch. Dit is een aanbod, geen verplichting.

Copyright Expertisecentrum DNLA Nederland 2020 - 2021  |  Disclaimer
Design & development by: Timeless Design