Kosten DNLA opleidingen en certificering

Deze zijn afhankelijk van de gekozen maatwerkoplossing. Het maakt verschil of ervaren coaches en adviseurs deelnemen aan de opleiding, of dat deze is bestemd voor managers die de rol van DNLA-adviseur op zich willen nemen in hun eigen organisatie.

Boven de investering in de opleiding komen de kosten van het eigen DNLA-ontwikkelassessment en de vragenlijsten van de oefenkandidaten. Oefenkandidaten zijn mensen uit de eigen coachingspraktijk of collega’s uit de eigen organisatie. Mede door de een-op-een begeleiding door de trainer/opleider krijgen zij waardevolle inzichten voor hun verdere persoonlijke ontwikkeling.

Na overleg kunnen wij een vrijblijvend, passend aanbod doen.

Verplichtingen en ondersteuning

De DNLA- adviseurs en coaches dienen jaarlijks minimaal tien resultaatbesprekingen DNLA sociale competenties of management te houden, anders verliest hij of zij de bevoegdheid als coach of adviseur.

Zij dienen zich daarnaast te conformeren aan de gedragsregels en richtlijnen zoals deze door VOV Consultancy zijn vastgelegd.

Omgekeerd mogen de DNLA-adviseurs en DNLA-coaches rekenen op ondersteuning bij marketing en acquisitie, de leverplicht van vragenlijsten, de doorontwikkeling van DNLA in de Nederlandse markt, scholing en bijscholing. De contactgegevens van de DNLA- adviseurs, -coaches en DNLA-adviseurs personeelsbalans zullen na persoonlijke toestemming worden vermeld op de website van VOV Consultancy. Indien passend krijgt DNLA een prominente plek op de eigen website van de adviseur, of het bureau waar deze voor werkt.

De DNLA-coaches en adviseurs kunnen aanvullend gebruik maken van een persoonlijk jaarlijks DNLA- evaluatieonderzoek sociale competenties voor een bedrag van € 175, excl. btw.  Onderdeel hiervan is een gecomprimeerde resultaatbespreking, al dan niet telefonisch. Dit is een aanbod, geen verplichting.

Copyright: Expertisecentrum DNLA Nederland 2020 - 2024  |  Disclaimer
Design & development by: Timeless Design